Bibliotheek Ursel

Eekloseweg 6A

bibliotheek@knesselare.be

0473 / 64 81 30

website

De bibliotheek heeft een afdeling in Knesselare (’t Boekengoed) en in Ursel (’t Boekenbos).

De dienstverlening van de bib beperkt zich niet alleen tot een rijke collectie boeken, dvd’s en tijdschriften, maar de bibliotheek biedt bijvoorbeeld ook internet of een uitgebreid vormingsaanbod aan.

Iedereen kan zich gratis inschrijven.

Knesselare beschikt ook over een digitale bibliotheek, en dat biedt nogal wat voordelen voor  de gebruikers. Als lid van die bib kan je dan van thuis uit met één klik zien of het boek dat je wil lezen, uitgeleend of gereserveerd is.  Je kunt via het systeem ook opsnorren welke boeken, cd’s en dvd’s je ontleend hebt en het materiaal in een moeite online verlengen. Of gewoon een ander werk reserveren vanuit je luie stoel.

De bibliotheek Ursel is open elke dinsdag van 16:00 tot 19:00.

Hier kun je ook terecht om kaarten te kopen voor het  containerpark.